2016
- [os]Abastos celebran 7 años de trayectoria 2.0 en
Compostela by "El Correo Gallego"
- BenBo, faise eco do 7º Aniversario da Taberna
- 7º Aniversario da Taberna 2.0 do Abastos
- Fin de Ano en Abastos 2.0
- Menús Grupos Decembro 2016 en [Barra] Atlántica
- [Barra]Atlántica na revista de Renfe
- "La Alacena Roja" faise eco da nova
proposta de menú mensual de [Barra]Atlántica
- Primeiro Aniversario de [Barra]Atlántica
- Triple recoñecemento na Guía Michelin de Abastos
- Receita de Os Abastos na revista TELVA de decembro
- As "Ostras aliñadas" de Barra Atlántica en
Metrópoli
- O Noso Taberneiro Iago Pazos na
"Gastrónoma" de Valencia
- No blog "No sin mi barba"
- Abastos en "My Places to By"
- En "El Confidencial": 8 placeres de moda
- En Expansión "Hosteleros en crecimiento."
- O Taberneiro do Abastos Iago Pazos, no Workshop
Incitus do Centro Superior de Hostelería de Galicia
- A Barra do Abastos 2.0 en Metrópoli de El Mundo:
"Alta cocina... en la barra"
- Bret Fernández participando nas Xornadas co mestre
Xaponés Hirohisa Koyama
- No Showcooking de WOS Festival
- Barra Atlántica, marisquería del siglo XXI, por Pepe
Ribagordá
- O Loxe Mareiro na "Guía del Bon Vivant"
- Bodegas Gallegas brinda con Abastos 2.0
- Santiago en 3 barras. Guía Repsol
- O Loxe Mareiro na "Guía del Bon Vivant"
- Marcos Cerqueiro o entrefogóns de Abastos en "La
Ventana" da Cadea Ser
- Iago Pazos no Telexornal Serán da TVG do 28 de Xullo:
"Peixe de Tempada"
- Peixe de Tempada: Guía de Greepeace España coa
colaboración de Os Abastos
- Abastos en Tentaciones de El Pais
- Arnaud Keres, o gran anfitión de Barra Atlántica, na
revista Joyce de xullo 2016
- Un amaro máis en PortAmérica
- A revista Telva recomenda [Barra]Atlántica
- SomosAbastos
- Barra[Atlántica], dentro das 10 tendencias
gastronómicas "El Pais"
- "Unha última copa no Bar Abastos" por
Manuel Gago
- Sesión Golfa en [Barra] Atlántica na celebración do
Orgullo 2016
- Tempada dVerán 2016 Loxe Mareiro
- Un ano máis en Portamérica
- O Salpicón de rape do Abastos en Metropoli
- O noso "Fiestra" entre os 10 mellores viños
da casa para gourmets
- Iago Pazos o taberneiro de Abastos, de guía por
Santiago para a Revista Club de Renfe
- "Bon Viveur" fala de Barra Atlántica
- "O Ghalpón abastos 2.0" na revista
"Teito" de interiorismo e decoración
- "De la lonja a Chueca" no diario "El
Pais"
- Iago Pazos de Abastos 2.0 no Gastroforum16 CSHG
- Barra Atlántica recomendada en Metrópoli, con 5
restaurantes máis, para "Comer Xurel en Madrid"
- "Peces al plato" artigo de Marta Fernández
en "Yo dona" fala de Barra Atlántica
- Barra Atlántica entre as 50 mellores mesas do Verán,
no extra de "Fuera de Serie" de Expansión
- Loxe Mareiro en Crónicas de TV2 "Ría
Grande"
- O Pulpo de Barra Atlántica en "Sopping & Style"
de El Pais, mes de Mayo 2016
- Un manjar para las gallegas "se vuelven
osadas". A Xarda de Loxe
- Crónica do recital de poesía da xira “Só” de Juan
Carballo, no BAR_abastos
- En "Metropoli", "Los primos del
bonito"
- Abastos 2.0 en Santiago de Compostela en "3
Copas"
- Seguimos coa "Rota da CATAPLANA". Artigos
dos diarios ABC y El Mundo
- Cocina Atlántica S.L. en Expansión
- Sopla aire do Atlántico...e chega a Madrid:
"Cataplana"
- ¡Viva la cataplana! no diario El Pais
- “HAY UN GALLEGO EN LA LUNA” Y OTRO EN MADRID: [Barra]
Atlántica
- Na revista "SEMANA" Barra Atlántica by Carolina G.F.
- "Fuera de Serie" recomenda [Barra] Atlántica aos que se quedan en Madrid
- [Barra] Atlántica, en Guía Repsol "Los gastrobares que no puedes perderte"
- O Pulpo de Abastos 2.0 recomendado en Vanity Fair
- La Gastrónoma.com recomenda [Barra] Atlántica
- Cataplana @abastada en [barra]Atlántica artigo en Vanitatis-El Confidencial
- Barra Atlántica: el desembarco de Abastos 2.0 en Madrid by "That’s Eat"
- A historia de Iago Pazos e Marcos Cerqueiro ao frente do Grupo Abastos 2.0 contada en ABC
- "Dónde probar la última revolución de la cocina",... en Barra Atlántica Madrid, by ABC
- Barra Atlántica, Madrid visto por El Francotirador
- Onde comer navallas en Madrid...?
- [Barra] Atlántica Madrid recomendada en Acojonante
- BiteMeMad recomenda [Barra] Atlántica Madrid
- Abastos 2.0 apoiando á animación á lectura: Colaborando con Compostela Literária
- Abastos 2.0 recomendado en Vanitatis de El Confidencial
- O Taberneiro Iago Pazos de catador de Ostras para a revista Expansión
- A Taberna 2.0 en "ORIGEN la Revista de sabor rural"
- En Time Out: "16 restaurantes para repetir en 2016"
- "Barra Atlántica, cocina gallega desde una perspectiva diferente". Los Gastrogatos
- En Tendencias VozPópuli: [Barra]Atlántica
- Barra Atlántica recomendada en Gastroactitud para o que visite Madrid
- GASMA publica a sesión que o taberneiro do Abastos impartiu en Castellón
- Barra Atlántica Madrid recomendada polo blog de El Pais "El Comidista"
- 18 "X"
- Eduard Ros no seu Blog "Brillat-Savarin" fala de Barra Atlántica
- Barra Atlántica Madrid este Fin de Semana en Fuera de Serie
- Abastos 2.0 en S Moda
- Barra Atlántica Madrid, en ABC
- Hoxe teorizamos e cociñamos en GASMA Castelló de La Plana
- Xosé Manuel García en Come e Fala, entrevista a Iago Pazos (o) Taberneiro
- "Onde debes estar no 2016", by AD especial Nadal
- Barra Atlántica, la adaptación del ‘lenguaje Abastos’ a Madrid en Gastroeconomy
- Marcos Cerqueiro de paseo polo Mercado (Obradoiro de Compostela Gastro)