Co-cooking Abastos 2.0& Beer Estrella Galicia_Forum_Gastronómico_Coruña_2014

Un pracer estar no Fòrum Gastronòmic en 3 momentos do Domingo 23F_

14h: #Ateneo Co-cooking & Beer Estrella Galicia_ Cerqueiro cociñando con Cervexa e moitas sorpresas...

16h: #taller Iago Pazos e Marcos Cerqueiro (Loxe Mareiro, Carril; Abastos 2.0(Taberna e Ghalpon), Santiago de Compostela) CociñaMiúda: improvisando no mercado
Presentado pola nosa amiga-madriña Marta Fernandez Guadaño

20h: #ForumCidade _ "2 CIUDADES, 4 MANOS" A MUNDIÑA & ABASTOS
Estaremos cos amig@ da A MUNDIÑA na súa casa cociñando a catro mans...

1º momento: Co-cooking Abastos 2.0 & Beer Estrella Galicia_Cerqueiro cociñando con Cervexa e moitas sorpresas...

Xurel marinado en 1906