Pre-Forum Compostela 2012 e Abastos 2.0

Xa está aqui a previa do Forum 2012 (26 ao 28)

O Forum (OF) Cidade  do 23 ao 28
A partir do Venres:Abastos participa: Santiago (é) Tapas
Un cacho de escacho




Sabado ás 9:30: Merco e cociño
                 12.00h: Sesión Vermú!
                 14.00-16.00h: "Un día na feira"
                 20.30h-22.00h:  Gustorama    Axenda el Correo gallego (explicacion breve sobre Gustorama)    

                 23.00h-02.00h: Hamburguesería+Cervecería Artesanas+1ºCopa+Música

Forum ON: Luns 27 (Programa Forum) Diálogo ás 17:30 no Auditorio
Conceptos singulares, marcas y tendencias
Iago Pazos (Abastos 2.0, Santiago), Iñigo Lavado (Singular Foods, Irún) José Carlos Capel (Crítico Gastronómico El País), Enrique Castelló (Universidad de Santiago de Compostela)
Innovar, reinventarse, son los verbos de moda de la economía. ¿Cómo conseguirlo en la hostelería?¿hay vida más allá del restaurante gastronómico? La gastronomía al alcance de todos, el “prêt-à-porter” de la cocina. La singularidad del concepto.
Presentados por Manuel Gago