skip to main | skip to sidebar
Somosabastos

Páginas

  • ENTRADAS
  • PUBLICACIÓNS

Barbadillo. Sanlucar de Barrameda (Cádiz). "La cocina que vino del mar"


Video:


TV :
El Gato Gourmet en Intereconomía TV (a partir do minuto 16:30 aprox.)

Prensa do Acto:

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/07/11/andalucia/1310408054.html

http://www.diariodecadiz.es/article/provincia/1018833/olas/la/sopa/berberechos/la/cafetera.html

http://www.elcorreodelvino.com/noticias_detalle.asp?cod=1052

http://www.andaluciainformacion.es/portada/?a=186298&i=18&f=0

http://www.cosasdecome.es/reportajes/barbadillo-y-el-mar/

http://gourmetymerlin.blogspot.com/2011/07/el-vino-del-mar-ii.html

http://www.revistastrogonoff.com/2011/07/barbadillo-presenta-la-cocina-que-vino.html?utm

Fotos do Evento:









Publicado por O Taberneiro do Abastos en Santiago o 14.7.11
Etiquetas: Eventos (Abastos 2.0 en...) , Prensa (Abastos 2.0 na ...)
Enviar por correo electrónico Escribe un blog Compartir con Twitter Compartir con Facebook
PUBLICACIÓNS + recentes + PUBLICACIÓNS PÁXINA PRINCIPAL

a b a s t o s

www.somosabastos.com
ola@somosabastos.com
Prensa: comunicacion@somosabastos.com
CV: parroquia@somosabastos.com
TW: @somosabastos

[os]Abastos
Iago: Tw: @i_abastos e
Instagram: i_abastos
Marcos: Tw: m_abastos

2.0 abastos

www.abastoscompostela.com
Teléfono: 654 015 937
Contacto:
taberna2.0@somosabastos.com
ghalpon2.0@somosabastos.com
RRSS
Fb: /abastosdouspuntocero

loxe mareiro

www.loxemareiro.com
Teléfono: 698 155 280
Contacto: loxe@somosabastos.com
RRSS
Instagram: loxemareiro
 

[Os]Abastos

(O)Taberneiro: Iago Pazos
(O)EntreFogóns: Marcos Cerqueiro